1. januar 2012

Det nye årets første dagDa var vi inne i 2012. Første dagen i det nye året som jeg håper bringer med seg masse positivt. Kan ikke påstå at 2011 var det beste året med tanke på alle de negative tingene (mildt sagt) som har skjedd i samfunnet i året som har gått, men også på privat plan. Det må jo bare gå en vei nå, så da må jo 2012 bli et kanonbra år :)


Det nye året startet stille og rolig her, helt til jeg fikk våknet skikkelig. Da røk både julepynten og juletreet. Jula er kasta ut, og vårligere pynt er tatt frem med lyse pasteller som små fargeklatter i interiøret. I natt kom også snøen, og den var svært etterlengta her i huset. Kan ikke påstå at det ble så mye julestemning av å feire grønn jul, men da har man jo prøvd det også. Nå kan vi endelig ta fram igjen skia, og det gleder vi oss stort til.


Nå venter hverdagen igjen med jobb, skole, barnehage, hverdagslige syssler osv. I morgen er min første dag i min nye jobb, og jeg gleder meg masse masse. Det skal bli så spennende og morsomt. Ettersom hverdagen er her igjen så er også de vanlige huslige med akk så kjedelige sysslene her igjen. Skal man ha niste med på jobb, så må man bake brød. Brødet står nå i ovnen, så nå er jeg snart klar for morgendagen.

(Bildene er tatt med min nye mobil iPhone 4S som jeg var så heldig å få i julegave av gutta mine :) Komplett ble den med en flott iVott fra Fjellby shop´n som jeg var så heldig å vinne rett før jul. Visste nok at jeg kom til å få iPhone til jul tror jeg. Hihi).

Hvordan ligger dere ann? Er dere tilbake til hverdagen og jula kasta ut, eller holder dere jula ihus litt lengre?