1. april 2012

Snaaaaart påskeferie...Da er det snart påskeferie her også.. bare 3 små dager igjen på jobb. Må si at det jeg har ikke helt påskefølelsen om dagen men. I fjor var det kjempe varmt og fint med sol fra skyfri himmel. I år skifter det brått fra sol og skyfri himmel og grei temperatur til regn/overskya/snø/hagl og vanvittig med vind. Høres ut som huset snart letter... Satser på at vinden snart roer seg, og at været holder seg sånn høvlig greit i påsken både for de som er på fjellet, og vi andre som bare skal ha avslappende påskeferie hjemme (les: avslappende påskeferie. Heller mer "dugnad i hagen påskeferie"). ;) Grilling blir det læll!

Påskepynten har nå i allfall kommet på plass, og med en siste handlerunde i morgen tror jeg jammen meg vi begynner å bli klare til påske. Unga har laget litt ny skjønn påskepynt i år også som jeg såklart har satt på plass i stua. De stolte ansiktene som viser frem den nydelige pynten de har laget er ubetalelig. De er jo så skjønne 


Se på disse kule neoneggene og påskepynten jeg kom over på pinterest. Er det noen som har vært så tøffe at de kjører neonpåske i år eller?

Ha en flott søndag alle som titter innom.