30. oktober 2011

En uendelig dag...Dagen i dag føles uendelig. Etter å ha våkna kl 06.00 sharp (ny tid), så var unga opplagte til å finne på all verdens med syssler. Mor sjøl var ikke så opplagt til så masse syssler. Unga har tegna, klippa, sett litt tv, spilla DS, vært uten å leka, lekt på rommene sine og gud vet ikke hva de ikke har gjort i dag. Aaaaalt mulig i allefall, og dagen vil jo ingen ende ta.

Pga all den tida vi plutselig hadde til overs i dag bestemte jo a mor sjøl seg for å vaske huset til jul. Altså vaske tak og vegger på stue/kjøkken. Det var mer slitsomt enn antatt (høres ut som jeg aldri har brukt å gjort det før men..) Tenkte dette var jo lurt for å få tida til å gå, og man fikk slått ihjel litt tid. Begynte effektivt og med stor iver. Den dabbet fort av da man måtte dra fram sofa, støvsuge under den (lå jo en hel arme der av hybelkaninusser, leker, godis, chips, sand, småstein etc) og vaske. Min kjære syns det var passende syssel å ligge på sofa´n og kommentere ettersom jeg vaska. "Det så litt knotete ut det der å moppe taket men", sa han mens han humra å så på meg. "Det der så ikke mye moro ut" var neste kommentar ut da jeg stod å skura veggene. Men han var nå snill å hjalp meg med å dra fram sofa´n og støvsuge under den da i allefall. Hvorfor jeg skulle vaske veggene bak sofa´n kunne han ikke begripe, men ifølge kluten så trengtes det visst.
Så da kan man sette seg ned med bena på puffen å slappe av etter dagens gode gjerning. Føles som klokka er rundt barne tv tider med tanke på alt det vi har gjort i dag, men det er jo ennå maaaaange timer igjen av dagen. Skal bruke all den tida til da?

Gikk det greit for dere andre å snu til vintertid da? Hva slags syssler holder dere på med på denne uendelige søndagen?