10. august 2012

Home sweet home

Da var 15 dager i Tyrkia brått over gitt. Føles ikke som såpass lenge men dagene flyr når man koser seg. Vi har hatt det kjempe fint og nesten i overkant varmt. Ligget på mellom 36-40 grader i skyggen, men mest oppunder 40 tallet igrunn. 93% luftfuktighet var det også så man svettet noe helt vanvittig. Jeg som er en skikkelig frossenpinne av meg svettet også noe helt usannsynlig, og det må jeg si var skikkelig ekkelt.

Kommer tilbake med et mer utfyllende ferieinnlegg i løpet av helga eller rett over helga. Har så masse som skal tas igjen her hjemme i dag før jeg skal på jobb i morgen og søndag (2 x 12 timers skift), så må få unna meg litt huslige syssler før det.

En liten instagram/iphone dump fra turen skal dere nå i allefall få :)


Bilde 1: Nyter strandlivet // Bilde 2: Selvportrett // Bilde 3: Iste ble det drukket noen liter av
Bilde 4: Skjellsanking på stranda // Bilde 5: Efes ble det også drukket masse av og Reisen hjem er ei bok som er absolutt verdt å lese.

Bilde 1: Prøvd meg på donut // Bilde 2: Fant en neglelakkbutikk i Alanya. Kostet 7 kr flaska, så rasket med meg en del derifra // Bilde 3: Antrekk en kveld. Neonorange dongerishorts, neongule tånegler, hvit topp fra Bik Bok med brodert rygg, neon/pigg halskjede fra Gina tricot og blå sandaler fra Bianco // Bilde 4: Neongule tånegler // Bilde 5: Er og får pedikyr // Bilde 6: Kokosispinne som jeg spiste vanvittige mengder av


Bilde 1: Corona i varmen hører med // Bilde 2: Tær i varm sand med Havaiianas på //
Bilde 3: Patos potetgull som vi ble avhengig av // Bilde 4: Ennå mer Efes pilsner //
Bilde 5: Gutta fikk klippa seg med monster barbering på hver side av hodet // 
Bilde 6: Kveldskos med minigolf

Bilde 1: 7 åringen "soler" seg // Bilde 2: Bassengområdet på hotellet rett før solnedgang //
Bilde 3: Sitter i resepsjonen på hotellet og venter på bussen til flyplassen // Bilde 4: Klesvasken min når jeg kom hjem. Klært for 15 dager á 5 personer blir maaaaasse klesvask ja.Skal få tatt meg en skikkelig runde her i blogglandia i løpet av dagen og helga slik at jeg får oppdatert meg litt :)