22. november 2011

Mr Mini pinetree


Rett før helga var jeg i skogen for å se etter noen rette kvister jeg kunne bruke til å lage flere stjerner av. Da kom jeg på at jeg skulle se etter et lite grantre i samme slengen som jeg kunne ha i et glass på bordet nå fram mot jul, for å skape litt førjulsstemning. Først fant jeg det mest pistrete lille skjønne treet ever, men fant ut at det var litt vel pistrete (var nesten tomt for barnåler, og veldig få kvister til å henge noe pynt på hvis jeg skulle gjøre det), så da tok jeg heller med meg denne skjønningen hjem. 
Måtte jo teste ut treet med litt pynt på, så jeg fant fram en skjønn sopp og ei lita søt ugle. De passa perfekt i treet :)

Mellomste guttungen på 6 år spurte meg i går om det kom til å bli årets juletre. 
"Ja, så klart" svarte jeg og klarte å holde meg seriøs. "Vi skal sette det på gulvet å legge pakkene rundt treet" sa jeg. "Men da vil det jo ikke synes pga alle pakkene da jo", fikk jeg til svar. Var nok litt småbekymra der ei stund før han fant ut at jeg bare tulla med han ;)


Er jo lov å snike inn litt julepynt framover er det ikke? Ser jeg ikke er den første her i blogglandia i allefall. Hihi.
Skal arrangere julebord for hele vennegjengen første helga i desember, og innen da må jeg få pynta huset litt "julete" i allefall. Hører liksom med det syns jeg ;)Har sett at det har kommet en del nye følgere på bloggen min. Kjempe koselig. Det setter jeg virkelig stor pris på. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer også. 
Det varmer  
Har faktisk fått over 50 følgere, og telleren har bikka 10.000. Derfor tenkte jeg å dra igang en liten give away om ikke lenge som en liten takk til alle dere skjønne lesere. Hint; førjulskos ;)

Ha en fin dag alle sammen.