17. juni 2012

Vel overstått



Da var 9 åringen sin bursdag vel overstått. Det er ikke før til høsten minste pantonegutten har bursdag, og godt er det. Hehe *blunkesmil*

Det ble bedt nærmere 20 barn, men det ble 9 stk totalt, og det var egentlig passelig synes jeg. Vi har ikke verdens største hus, og når de ikke kom flere så fikk alle plass ved et bord også.
De spilte Angry Birds bowling, hadde danse stopp konkurranse, farget angry birds print og lek.


Han bestilte samme type kake som 7 åringen, så da var det påanigjen da :) Denne gangen var det litt enklere, da jeg visste hvordan jeg skulle lage alt og hadde gjort det engang før.


Regnbue kake inni var et must. Brukte denne oppskrifta denne gangen og da ble kaka saftig og god.
Marshmallow frosting på toppen farget med wilton grønn farge.


Marshmallow pops (marshmallows duppet i hvit sjokolade og kakestrø fra Søstrene Grene) og cupcakes med sjokoladefrostingen til Passion 4 baking. Yum yum :) Denne skulle bli kremaktig, men det ble den jo selvfølgelig ikke selv om jeg fulgte oppskrifta til punkt og prikke. Ble mer kremaktig, men men. Smakte godt gjorde den i allefall.

Det var noen bilder fra siste angry birds bursdagen her i huset. Nå skal jeg slappe av i dag og nyte første fri dagen på lenge uten utallige planer på timeplanen.