22. januar 2012

Just do it!Ja da var det og komme igang igjen med trening da... huff. Det er så kjipt når man detter helt ut av sine rutiner og må starte på "ny frisk". Der sliter jeg big time. Jeg er avhengig av core trening flere ganger i uka for å fungere (grunnet diverse rygg/bekken plager etc), men innimellom får jeg helt spasmer bare ved tanken på å sette igang med dette igjen. Det er så kjedelig og gjøre det samme dag etter dag, og det er noen øvelser jeg gjøre hver gang. Trening er i og for seg greit nok det, så lenge man kan gjøre litt varierte ting.

I fjor sommer var jeg kjempe flink å løp flere ganger i uka. Jeg trente styrke, syklet, svømte og jeg veit ikke hva. I høst dabbet det liksom helt av. Etter at vi kom hjem fra ferie (i juli 2011 vel og merke) kom jeg liksom ikke igang igjen. Prøvde ut yoga og har holdt på med det i høst samt den hersens styrketreningen mi.
Satt å kikka på diverse app´er man kan laste ned til iphonen og kom over denne herlige app´n.


Den skal jeg jammen meg teste ut i dag. Må jo være bedre enn å ha noe så demotiverende som meg selv som motivator. Ha ha ;) 
Nå skal det sies at jeg synes jeg er ganske flink til å holde meg litt i bevegelse da i allefall. Vi står slalom med unga et par ganger i uka, og da står vi som oftest hele dagen. Det gjorde vi i går og det kjenner jeg i lår/rumpe i dag for å si det slik. Ha ha ;) Ikke greit når man begynner å dra på åra.

denne artikkelen på vgnett her om dagen så den skal testes i morgen. 

Hvordan går det med deres trening etter jul (eller sommerferien 2011 for min del *flau*) ?