16. oktober 2011

Relaxing sundayI dag er det en rolig og bedagelig søndag. Vi har kosa oss litt ute i det fine været og vært på tur i skogen :0) Sitter å nyter en kopp med noe godt i og litt blogging mens min kjære kokkelerer søndagsmiddagen (Lammefrikassé). Mmmm :0) Hva skal dere ha for noe godt til middagen i dag da?

Til min store fortvilelse tok min kjære iPhone kvelden i går. Prøvde alt jeg kunne for å få liv i den igjen i dag, men den gang ei. Antenna som ikke fungerer, så jeg får ikke kontakt med Telenor, og da er jo en mobil ganske så ubrukelig gitt. Måtte rote litt rundt etter en gammel mobil som jeg hadde liggende. En eldgammel haug av en sony ericsson med fancy utskiftbart deksel på også av alle ting. Den får duge til jeg får meg en ny iPhone. Bare så dumt den nyeste iPhone 4S ikke har kommet i butikken enda, og det sikkert er ei mil lang venteliste på den.


Her er nå mitt "nye vidunder". *dån* så stygg den er.. ha ha. Hvitt deksel på den da i allefall...

Kanskje jeg må påkoste meg å steike litt vaffler til dessert i dag. Som trøst for at min telefon avlivet seg selv, og unga syns nok heller ikke det er en dum idé ;0)

Har dere hatt en fin helg da?