21. november 2011

Vinnerlykken slo til igjen..

Hva har skjedd? Jeg har jo vunnet opptil flere give awayer om dagen, for ikke å snakke om loddtrekning hos førjulskosen hos hviit for noen uker siden. Jeg eier jo ikke vinnerlykke, og har så og si aldri vunnet noe i hele mitt liv før nå i høst. Har endelig uløkka snudd? Har jeg begynt å ane snev av vinnerlykke sier du? Kanskje jeg skulle kjøpe meg et skrapelodd i dag også, eller spille på lotto, eller kanskje jeg skulle kjøpe flax julekalender til meg selv å vinne "mætt mæ peeng" (som vi sier på dialekta mi) ;) Det hadde vært noe det. Det er iallefall stas å vinne noe syns jeg. Samme hva det er, så blir alt satt pris på. Og derfor skjønner dere kanskje nå at Frøken pantonejane er litt oppi skyene å svever. Det er jo så moro og endelig vinne noe, og denne gangen stakk jeg av meg en premie fra skjønne bloggen Ninas hjem og super-lille.
Rett før helga dukket det opp en konvolutt i postkassa til meg med et superskjønt peace merke i metall, samt noen tags. Tusen takk Nina. Kjempe koselig :)


Håper alle har hatt en flott start på denne mandagen.
Her går det i juleforberedelser (som vanlig m.a.o. hehe), og ellers det vante som husarbeide før man skal på foreldresamtale på skolen senere i dag. Skal prøve og få med pjokken å lage noe julepynt/julekort i ettermiddag. Det er noe han syns er ekstra stas og få lov til å være med på, og mor sjøl syns jo det er kjempe kos også da.