23. september 2012

Shopping og loppis

I går hadde vi (meg, min mor, stefar og lillebror) en kjempe koselig dag i Gjøvik med shopping, loppemarked og kafébesøk.

Vi var innom No3 i gågata i Gjøvik hvor jeg fikk brukt opp litt bursdagspenger jeg har fått.De hadde så masse fint (som alltid) at jeg fikk nærmest abstinenser av å gå ut uten både jielde lampe, tolix stol, krosser stubbe, mer Tine K keramikk...det meste egentlig. Veldig farlig butikk å gå inn i. Men det som jeg fikk shoppet meg har stått på ønskelista lenge, så jeg er storfornøyd. 

Men jeg fikk da med meg noen godbiter hjem:Er man på Gjøvik så er det et obligatorisk stopp å stikke innom Gjøvik Sjokoladefabrikk. De har helt fantastisk god sjokolade og man kan lett spise seg kvalm der altså (noe jeg greide med glans). Ha ha.


Hvit tråd på CC Mart´n skuffet heller ikke (noe den forøvrig aldri gjør den heller), og jeg måtte jo få med meg noen godbiter hjem derfra også. 


Jeg fikk også med meg en annen skikkelig godbit fra Cafe Deli - Lasse Liten.Vi fant så masse spennende på loppemarked at vi ble aldri ferdige der. Aldri vært på et loppemarked før med så masse bra. Skal vise dere bilder utover i uka av skattene jeg fant *smile* 

Spent på hvordan finalen i NIB konkurransen går i kveld. Hvis du liker mitt bidrag så stem gjerne på meg her. Da hadde jeg blitt kjempe glad. 
Nå skal jeg kose med meg kaffe og sjokkis. Tuddeluu...