15. november 2011

Kong vinter banker på?I dag tidlig stod vi opp til -5. Brrr... Det er litt kaldt syns jeg så lenge det ikke fins et fnugg av snø på bakken... Derimot fikk jeg litt førjulsstemning da jeg kikka ut på alt det nydelige rimet som hadde festet seg på trær og gress ute. Nydelig morgen stemning med sola som skinte på de små krystallene. :0)

Guttungen er syk på 3 dagen med influensa, så da blir det rolige inneaktiviteter med sofakos, filmtitting og isspising. Hva er vel bedre enn en iskald ispinne når halsen er vond og sår? ;0)
Jeg passer på å få gjort litt førjuls syssler nå som jeg er hjemme med han, og har tida til det. Poff, så er desember her allerede.

Jeg prøvde meg på å lage noen stjerner i sta. Dette ble resultatet:

Var vanskelig å finne helt rette pinner ute syns jeg, men syns denne ble litt sjarmerende selv om den ikke ble helt bein. Kvistene er tatt fra en avblomstra og lettere død hortensia som stod i hagen ;0) 
Etter at jeg fant disse kvistene kikka jeg ned i hagen på baksiden av huset, og der stod treet over alle trær. Det hadde jo metervis med rette grener, så a mor sjøl kasta på seg jakka, tok med saksa og gikk bananas. Stakkars treet stod igjen der uten så mye som en pinne igjen, mens dusjen min er fylt opp av kvister som står til avriming/tining. Hihi... Mon tro hva mannen i huset tror jeg holder på med når han kommer hjem fra jobben i dag ;0)Nå skal vi straks lage oss en god kopp gløgg og kose oss med en julefilm. 
Har dere hørt noe på julemusikk enda forresten? Kom over to nye julealbum på wimp her i sta som jeg vil anbefale. Det første er Kronprinsparets Fond - Vi tenner våre lykter, og det andre er Oslo Gospel Choir med Maria Haukaas Mittet. Nydelige plater begge to :0)


Gift wrapping idéasHar dere tenkt ut hvordan årets julegaver skal se ut, og hvordan de skal pakkes inn? Jeg bruker å bruke litt ekstra tid på noen julegaver hvert år som jeg gjør meg ekstra flid med. Hvert år blir de forskjellige, og hvordan årets pakker blir er jeg ikke sikker på enda. Fant en del inspirasjon her som jeg tenkte å dele med dere. Er jo bare fantasien som setter grenser, og akkurat hvor "julete" de blir er helt opp til deg.
Hvordan blir dine julegaver pakket inn i år?