31. oktober 2011

Happy HalloweenDa er Halloween feiringa over for i år. Vi har kosa oss i dag med "blodig" omelett med "mugg" på til frokost, grønne pannekaker til middag, spiderweb cupcakes, hundebein (laget av marengs), og masse masse godis. Unga syns det var like stas i år å gå Halloween som i fjor. Har egentlig aldri vært noe spesielt fan av denne "høytiden", men pga unga "feirer" vi den på vår måte, og lager vår lille tradisjon rundt dette. Har etterhvert blitt en veldig koselig tradisjon som unga gleder seg til i flere uker.

Ungene gikk Knask eller Knep (sammen med min kjære), mens jeg stod i døra med heksenese og hatt med spindelvev og mus i, og åpna døra for de som måtte ringe på. Godteri fikk de garantert for her var det ikke kjøpt inn rent lite heller. Bare så synd det kom så få i år...

Hvordan har dere feira Halloween da?

Her kommer et lite bilderas fra vår Halloween feiring. :0)
Spiderweb cupcakesa er laget etter inspirasjon fra Tonerose Design sin blogg. Hun er ei utrolig kreativ jente/dame som lager de utroligste ting.
"Lykta" mekket jeg sammen kjapt i dag av bakepapir og sprittusj. Husker ikke hvor jeg så noen som hadde laget slik, men er det noen som vet så får de rope ut :0)
"Hundebein" laget av marengs. Husker ikke hvor jeg fant inspirasjon til disse hen men... Rop ut i såfall ;0)