13. september 2010

Hvit tråd

På fredagen var vi innom en kjempe stilig interiørbutikk på gjøvik som heter "hvit tråd". Der har de masse kule bruksting, litt pynteting, pukka te + masse masse annet.
Vi kjøpte ei kjempe flott klokke til å henge på veggen, også måtte jeg ha med meg en boks med pukka te. Ikke prøvd det før, så blir spennende :0)
(Bildene fra butikken har jeg lånt av en annen blogg, men husker ikke hvilken.. Hvis noen kjenner igjen bildene, får de synge ut). ;0)Må bare vise dere den kule lap top veska jeg fikk av min kjære (og delvis hans søster) i bursdagsgave i går.
Er den ikke tøff?

Interiør; Høstens must have!


I høst er det jeansstoff, patchwork, rutete mønstre, romantiske kontraster blant noe av det som gjelder i følge rom 1.2.3
For å lese hele artikkelen les her.

Jeg synes både jeansstoff, patchwork og grove overflater er kult jeg, så høstens motetrend på interiørfronten skal nok ikke plage meg nevneverdig ;0)
Men så er ikke jeg den som følger moten slavisk heller. Jeg kjøper det jeg synes er fint og som passer inn hjemme hos oss. Skape sin egen personlige stil, og sette sitt eget preg på ting er viktig. Da gjør man det til sin egne unike stil.

Ha en fin dag alle sammen ;0)