29. mai 2012

Bursdagsforberedelser og mer til...


Denne uka her fyller mellomste pantonegutten 7 år. Som årets tema til bursdagen har han bestilt Angry Birds. I stedet for bare ballonger tenkte jeg å prøve meg på noen pompomer også til å henge i taket/lysekrona. Aldri laget dette før, men det var jo veldig enkelt igrunn. Fant oppskrift inne på denne bloggen her hvis noen andre har lyst til å prøve :) Mye som gjenstår å ordne til bursdagen enda, men skal nok komme i mål i år og som de tidligere åra. Pantonejane (ja meg ja..) synes det er så moro og ordne i stand til barnebursdag så her feires det skikkelig :)

Forrige uke var et sant kaos her i pantonehjemmet. Masse jobbing, masse som skulle ordnes etter jobben så timeplanen var rett og slett overbooka.
Reiste til Nord Norge fredag til min kjæres familie. Skulle være med i konfirmasjon på søndagen. Kjempe koselig helg, men må si det var litt bittert å reise fra varme 26 grader til 7 kjølige grader og piskende iskald vind.. Men men. Turen hjem i går ble virkelig en dag jeg skulle vært foruten også.
Vi reiste i retning Bodø Lufthavn kl 0740. Etter å ha kjørt en drøy halvtime var vi midt oppå fjellet og der var det snøstorm av alle ting. Vår leiebil var jo ikke skodd for sånt føre, så vi måtte "parkere" på siden av veien å vente på brøytebilen. Vi krysset fingre og tær for at vi skulle komme oss hjemover med flyet vårt kl 10.20 ettersom alle fly var overbooka. Dette så virkelig mørkt ut da brøytebilen bestemte seg for å bruke en god time før den dukket opp. Vi kjørte inn på parkeringsplassen på Bodø Lufthavn kl 10.20 akkurat når vårt fly reiste. Da endte vi opp med å stå på standby resten av dagen, og vi var jo ikke akkurat alene om å ta fly i går for å si det slik.... Endte opp med å vente hele dagen på flyplassen (ble et "par" runder med kortspilling for å si det slik) og kl 19 fikk jeg og to av pantonegutta plass på et fly, også måtte pantonemannen og eldste pantonegutten ta siste fly hjem. Det var turen sin det... kl 2230 dumpet vi inn døra her bra utslitte hele gjengen.

Hvordan har deres helg vært? Kosa dere i varmen? Såååå misunnelig på dere altså. Hmrf!!
Fikk forresten en kjempe koselig pakke i posten i forrige uke. Det var fra Byfrua. Jeg hadde vunnet hennes give away. Tusen takk til henne for denne skjønne pakken :)


Kjempe koselig innpakkningspapir...og inni pakken lå dette:


Servietter, to skjønne lysestaker som jeg tror kan brukes både til telys og stearinlys, og en søt hjerteknagg/spiker.

Det var en liten kjapp oppdatering fra pantonehjemmet. Skal komme med flere bursdagsinnlegg utover i uka, så stay tuned :)