5. desember 2011

Hviit ønskeliste nr 3

Slenger meg med på hviit sin 3 ønskeutfordring. Kanskje jeg har vinnerlykken med meg denne gangen ;)

På min ønskeliste denne gangen finner dere Tine K keramikk, Tine K lampe, By Nord sengetøy (junior) og pute samt en nydelig mano kopp :) 

Jeg ser at jeg har fått en del nye følgere fra utlandet. Kjempe koselig. Jeg får ikke til å legge til google translate fordi den fungerer ikke lengre får jeg opp. Men da får jeg heller begynne å poste innlegg på både norsk og engelsk :)

And the winner is...Da var 2. søndagen i advent over, og vi tar fatt på nok en uke. Helgen har vært helt knall for min del med bøttevis med snø som kom på lørdagen og lagde nydelig julestemning, hatt 14 stk til bords på julemiddag (serverte både pinnekjøtt og ribbe, og matlagingen er det min kjære som skal ha all æren for. Nydelig mat var det). Det ble jo en litt fuktig aften kan man si, men veldig koselig :) Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å komme. :)

I dag sitter jeg nå her og må holde på med sitte relaterte ting. Vimsa meg som alltid greier de utroligste ting sparket borti bordbeinet på stuebordet på lørdagen, og det endte med at tåa er nå i all verdens flotte farger, hoven og jeg klarer ikke gå på det benet. Så etter en kjapp telefon til legen i dag må jeg visstnok på røntgen for å se om jeg har knekt den. Ja ja... passer jo alltid utmerket med slike ting sånn rett før jul når man som regel ikke har noenting og ordne. Hehe ;) Må nå le også da...

Men over til trekningen. Jeg brukte random.org for å velge ut den heldige vinneren av min give away, og vinneren er.........tamtaratam......Den skjønne frøkna bak den koselige bloggen Banebakken vant min give away.
Send meg en mail med adressa di, så er det en pakke på vei til deg så fort som mulig :)