23. november 2011

Unblogged - Utfordring

Ja, det er vel ikke ofte at vi bloggere viser bilder hvor det råder totalt kaos.. Men de finnes altså (vises bare ikke). Mrs Hardy har en utfordring gående nå hvor man skal vise de bildene som vi som oftes publiserer på bloggen vår, også skal vi ta utfordringen å zoome ut og vise "sannheten" rundt dette bildet.

Som hun så fint skriver: Vi bloggere er flinke til å vise en vakker og ryddig side av hjemmet vårt.Hva med å vise sannheten? Noen har allerede gjort det, tør du?
Her er da mitt bidrag i denne utfordringen:


Et ganske harmonisk bilde hvor alt ser ut til å være på stell...
Denne stjerna er mitt nyeste DIY/SDS prosjekt..dilla på stjerner om dagen sier du? ;)Zoomer inn på det som faktisk skal vises (i frykt for at andre skal vite at det faktisk kan se totalt bomba ut her til tider, og at husmora ikke er like flink til jobben sin til enhver tid).


Her vises da litt mer av sannheten. I andre enden av stuebordet ligger alt rotet som egentlig lå litt hist og pist på bordet før jeg zoomet inn. Har man mye idéer og mye på agendaen på engang, så blir det litt slik at alt det man ikke helt vet hvor man skal gjøre av i forbifarten, plasseres på et bord. Så får man en plass å ta igjen rotet fra etterpå. Litt enklere måte å rydde på (prøver jeg å si til meg selv. Men om det i realiteten er det vet jeg nå ikke). 


Dette er den upynta sannheten. Puter som aldri får lov å stå slik de skal (selv om mor i huset "setter de på plass" 1568032565732 ganger om dagen), fjernkontroller man kan finne igjen midt i sofa´n, mellom sofaputer, bak sofaputer, under sofa...ja, alt ettersom. Sofa bord hvor alt dilldall samles opp på fra alle i huset. (Kan love deg det blir en del i løpet av dagen). Kaffekopper overalt...you name it. We got it.

Dette er da mitt bidrag i Mrs Hardys utfordring. Sleng deg med du også da vel hvis du tør *blunkesmil*