11. september 2011

Strikketøy = HøstsysselStrikking forbinner jeg med skikkelig koselig høstsyssel. Jeg har aldri helt tatt fatt på den strikkinga... Har vel heller dårlig erfaring med det vil jeg påstå, og heller aldri helt turt å satt meg inn i det. Husker jeg strikka noen veldig enkle skjerf o.l på barneskole/ungdomsskole, men har vel aldri tatt steget videre i etterkant. Mine strikkeferdigheter er da altså på bånn for å si det sånn ;0) Men aldri for sent for å lære har jeg hørt. Så nå skal jeg virkelig sette meg inn i det, og ikke gi meg. Dette er første prosjekt, og hva det blir for noe tilslutt får dere vente å se ;0) Stay tuned...

Spisebord utfordring!


Siljes blogg har en utfordring gående om hvordan du pynter spisebordet ditt, og her er mitt bidrag.

Her byttes pynten på spisebordet ganske ofte ut. Pynten består alltid av stearinlys av et eller annet slag, med noe annen pynt til. Jeg liker spesielt godt å bruke fat å sette pynten på da det er enkelt å flytte på når vi skal dekke på bordet.
Akkurat nå er det et lite fat fra Kremmerhuset pyntet med en loppis kanelaber jeg har spraya hvit, en stearinlysholder av en liten trestubbe/trebit og noen kongler, nøtter og kanelstenger. Natur i fokus nå på høsten i interiøret :0)