10. april 2012

Scrapping - en lidenskap

Scrapping, eller scrapbooking er en lidenskap jeg har hatt i mange mange år. Dessverre så har ikke tiden strekt til så mye de siste åra til nettopp denne hobbyen. Dette var noe jeg begynte med da jeg gikk gravid i 2005, og har holdt på med siden sånn litt på og av. Har blitt mest kortlaging de siste årene, for det tar jo ikke så altfor mye tid.

Her i påska fant jeg ut at jeg virkelig skulle børste litt støv av scrappeutstyret mitt, og prøve å komme litt nedover i bunken av bilder jeg hadde liggende. Gudende vet hvor mange tusen bilder jeg har tatt, men det er en hel del. Og det er bare en brøkdel som er fremkallt enda, så jeg har litt av en jobb foran meg.

Nå skal det sies at ikke alle bildene som tas blir scrappet, men de som jeg synes er ekstra fine, eller som har en morsom/koselig historie bak seg. De fortjener litt ekstra oppmerksomhet synes jeg :)
Har en hel del "gammelt" scappestæsj, papir og dill liggende som jeg bestemte meg for å få brukt en god del av før jeg går til innkjøp av noe mer.

Her er to LO´er (layouter) som jeg laget i løpet av påska.


En enkel LO 12x12. Gråpapir, bazill og noen rester av et mønsterark jeg ikke aner hvor kommer fra ;)"Godt med" er stemplet på med bokstavstempler fra Panduro. "Kjeks" er min håndskrift".


Litt detaljer...


Denne LO´en laget jeg etter inspirasjon fra en nydelig LO jeg fant inne hos Elisabeths Hjørne. Hun har en kjempe flott blogg med masse scrappeinspirasjon. Denne er også i str 12x12. 


Kritt som jeg har skrapet av og strødd på LO´en, og sprayet fast til arket med hårspray etterpå.


Detaljer...
Et enkelt klistremerke, litt bånd og en brad.

Det var dagens scrappeinspirasjon fra meg ;)
Ha en flott dag alle som titter innom.