19. august 2012

S.Ø.N.D.A.G



I dag har vi virkelig nytt en nydelig sommerdag her på østlandet med 22 grader i skyggen. Det er ikke ofte, og har virkelig vært fraværende nå i sommer. Men i dag var det endelig skikkelig norsk godsommer. Sittet i solveggen med ei god bok og nytt siste rest av makroner fra gårsdagens feiring.



I går feiret vi nemlig pantonemannen (han fylte år mens vi var i tyrkia), og hyggelig selskap med familien. Kaker må man jo ha når det er bursdagsfeiring og det ble laget både brownies, kanelboller, ostekake (som min snille mor bakte), oreokake etter oppskrift jeg fant på denne fine bloggen samt makroner (Testet ut 1-2-3 pakningen med makroner og de var veldig gode de asså. Bare vær veeeeeldig nøye med at det blir riktig mengde med væske. Første "batch" med makroner ble ikke veldig vellykka for å si det sånn).


Jeg har aldri lagt verken makroner eller oreokake før, men jeg bruker alltid å "teste" ut nye oppskrifter mens jeg baker til bursdager o.l jeg. Ikke så smart med tanke på at det kan gå rett ad undas, men men. Satse alt eller ikkeno´ sant? *blunkesmil*

Husk å meld dere på min give away da folkens. Trekning i morgen. Link ligger til høyre på siden.