23. juni 2012

Kommer sommeren i år da tro?

Bilde via pinterest

Det er et spørsmål jeg har stilt meg selv en stund nå. Så fort sola endelig titter igjennom blåser det kaldt og surt. Blir liksom ikke den store sommervarmen. Har ennå ikke fått brukt terrassen på baksiden av huset og utemøblene våre. Min plan var og gjøre det skikkelig koselig og innbydende der i år slik at vi kanskje kunne sitte der utover sommerkvelden å nyte noe godt i glasset, jordbær, snacks og hyggelig besøk. Men her regner det og regner det så fremt ikke sola og selvsagt vinden er her. Tror jeg har hatt på meg shorts en eneste gang hittil i sommer, og i dag er det faktisk St. Hans. Jeeeezzz sier jeg bare.

Blir en fuktig St. Hans aften her gitt, så feiringen blir nok innendørs. Husker 3 år tilbake når vi lå på stranda og koste oss med grilling, soling og masse masse bading. Det var St. Hans aften sin det ja :)


Bilde via pinterest

Koselig blir det nok i dag uansett selv om vi skal oppholde oss innendørs. Vi reiser til min familie for å feire min stefar sin bursdag i dag. Formen er ikke på topp (stemmeløs i snart 7 uker, og formen er skrantende, men med litt paracet innabords så løser det meste seg), men det er jo St. Hans bare en gang i året.

Bilde via pinterest

Ønsker alle en strålende St. Hans feiring og nyt den. Håper dere har litt finere vær enn det vi har her på østlandet i dag.