19. september 2011

Bitt av strikkebasillenJa, nå må jeg faktisk innrømme at jeg også er bitt av strikkebasillen. Trodde aldri det var en setning som skulle komme fra min munn men... Må faktisk krype til korset og innrømme det nå. Fra å ha starta helt på scratch igjen ved å børste litt vel mye støv av strikkepinnene og vanlig rettstrikking, så avanserte jeg i går til å legge opp masker på pinne selv.. MOI, legge opp masker, jøss!! Imponert selv jeg nå. Så lærte jeg meg faktisk også perlestrikking og fikk det også til. Tror jeg dåner jeg... Litt stolt av meg selv nå. Mitt første ferdige strikke prosjekt på det jeg kan huske ble nå altså en telysestake "varmer" om man kan kalle det det. Noe i den duren i allefall... Et såkallt DIY prosjekt kan man vel kalle det..Kunnskapen er der sikkert bare man klarer å ha litt ro i stumpen til å sette seg inn i hvordan dette gjøres, og en liten dose med tålmodighet også skader sikkert ikke ;0)
Så nå skal jeg straks sette meg ned igjen med strikkepinnene mine. Måtte bare aktivisere unga litt først med trolldeig/figur laging slik at a mor fikk jeg litt opparbeida tid til å sitte rolig i mer enn 1 min 30 sek til å strikke om gangen. Nå har jeg dytta noen kjeks i henda på dem og satt de foran tv´n, så forhåpentligvis blir de der ei bittelita stund til ;0)

Ha en fin mandag folkens. Husk å få med dere bonderomantikk i kveld for dere som ser på det. (Jeg syns det er morsomt å se på alle som blir sååå brydd og rødmer når samtalen går trått og det blir pinlig stille. Hehe).