18. februar 2011

H-E-L-G!


Nå er endelig helga her og det skal virkelig bli godt :0) Har vært shabby og syk hele uka, og formen er ennå ikke på topp. Feberen kommer og går, halsen er ekstremt sår og stemma er så og si borte. Høres ut som jeg har drukket whiskey i flere dager nå. Thihi...
Hadde egentlig planer om å stå slalom med unga i helga, men det spørs om vi klarer det. Må nok se ann formen i morgen. Hvis ikke får vi gå en rolig tur i skogen bortenfor her vi bor og grille pølser og marshmallows. Unga synes det var en grei erstatning i såfall sa dem, så det er jo bra :0) Søndagen skal vi på kino for å se "Yogi Bear". Den tror jeg er kjempe morsom. Så i allefall slik ut på traileren, så den gleder både store og små seg til å se...

Kjøpte meg en bok her forrige helg som jeg snart har lest ut (et under til og være meg som kan bruke opp i mot 4 år på ei bok, hvis jeg i det hele tatt greier å lese den ut...).
Boka heter "Sammen til verdens ende. En kjærlighetshistorie". Det er virkelig en rørende bok. Sitter med tårer i øya å leser den. Blir både lei meg og sint på engang. Sint på helsenorge som ikke alltid er like bra som det burde være. Anbefaler alle å lese den boka. Anbefaler også alle og titte innom denne siden "Gjør en forskjell"
Den er nok ferdig lest ut så fort helga er omme. Greier ikke å legge den fra meg. Måtte legge den fra meg i dag når jeg satt på toget på vei hjem fra skolen for å unngå og gråte i offentlighet..

Ønsker alle en riktig flott helg. Nyt den.
Jeg skal kose meg denne helga her. Har vinterferie til uka, men har både masse lekser og annet som skjer så uka kommer nok til å rase unna. Da får jeg kose meg denne helga her som best jeg kan.
Enn så lenge tuuuudeluuuu!