15. desember 2010

Juleforberedelser



Deilige mintkaker!

Mmmmm...deilige kokoskonfekt.

Endelig kan jeg gjøre akkurat som jeg vil om dagen. Alle julegavene er ferdig for ei god stund sia, så nå gjenstår bare kosen :0)
I går var jeg med min kjære venninne Irja på shopping i Oslo. Selvsagt fant vi jo masse fint som eeeeegentlig ikke stod på shoppinglista. Men det er jo slik som hører med det, er det ikke?? ;0) Vi spiste en nydelig lunch på "Villa Paradiso" på løkka, men den ble brått avslutta for min del da jeg fant en plastbit (så ut som et hjørne av emballasje eller noe), under den ene skinkebiten i pizzaen min. Og i følge servitøren så var det da ikke noe problem å bare fjerne den, og spise resten av pizzaen. Nei, ellers takk, står over jeg var mitt svar da. Ville heller ikke ha en ny pizza for jeg mista helt matlysta :0(
Vi var innom en kjempe skjønn butikk som heter "Sjarm" på løkka, hvor jeg kjøpte et nyyyydelig lite hus til å ha telys i fra Lisbeth Dahl. Ooooh lykke <3

Dagen i dag har jeg vært med min mor og søster på shopping. Det var kjempe kos. Skravla, vært på kafé, titta i butikker og shoppa litt diverse. Fikk tak i ei julegave som jeg mangla, så nå alt i boks. Mangla bare ei til min kjære bestemor, som nå er "in ordnung".

Har også vært kjempe effektiv husmor de siste dagene og laget masse konfekt og bakt julebiscotti. Min kjære samboer lurer på om jeg har tenkt å feite han opp i jula, ettersom jeg baker og baker og baker og baker og baker...og baker litt til i følge han ;0)
Hittil er julebiscottien, kokoskonfekt, mintkaker, og fløtekarameller i boks. Skal prøve meg på Sarah Bernhard i helga tenkte jeg. Har aldri laget det før, men det er jo såååååå godt. Farlig godt faktisk ;0)

Forresten, i går kom også julegaven min i posten. Årets julegave til meg selv, fra meg selv. Hehe... Det var et par kjempe søte øredobber fra "snella og petronella" med følgende skrift: "Frk. Fjong". Hihi... Passer jo utmerka til meg det ;0)

Ha en fortsatt fin førjulstid alle sammen :0)