24. november 2011

DIY Gift Tags

Jeg er av den typen som aldri finner noen til og fra lapper som jeg liker av det som er å få kjøpt i butikken. Det er ytterst få jeg syns noe om, og de jeg liker er det som oftest veldig få av i pakken eller koster en del. I år tenkte jeg å sette et litt ekstra preg på en del av pakkene ved å lage til og fra lapper selv. Dette er ikke noe fancy utført, og heller ikke brukt noe som er vanskelig å få tak i når det gjelder papir, pynt o.l. Enkelt og raskt er stikkordet :)

Her kommer en liten "oppskrift" på hvordan jeg har utført dette:
1. Klipp/skjær ut ønsket form på tagen.
2. Dekorer den ene siden etter ønske
3. Lag hull i tagen med hullmaskin
4. Bruk stempel, rub on bokstaver, klistremerke bokstaver, eller noe så enkelt som egen håndskrift på baksiden for å skrive til og fra (og selvfølgelig et par navn eller to da) ;)
På disse her har jeg brukt ark som jeg hadde liggende og brukt en gammel tag jeg hadde liggende som mal, tegna rundt og klippet ut. Lagd hull med hullmaskin å limt på litt pynt, eller tegna på for hånd.
Alt kan brukes. Jeg er en liten hamster når det kommer til å samle på gamle merkelapper, silkepapir som har vært brukt, knapper o.l og bruker det senere i en annen sammenheng. Billig og bra for miljøet ;)

Hva slags til og fra lapper bruker du på pakkene dine da?