1. desember 2011

1. desemberDa var endelig nedtellingen begynt. Når ungene stod opp i dag var de så ivrige på å få åpne julekalenderen sin at de stod å småtrippa på gulvet ;) Hehe... De var kjempe fornøyde både med hvordan kalenderen ble seende ut, og innholdet i dagens pakke.I og med at jeg skulle lage 72 pakker som skulle ha likt innhold og se like ut når de skulle henges opp, tenkte jeg det kunne være lurt å fordele pakkene på 3 ( i og med at det er 3 unger, og å henge alt på samme plass blir litt i tyngste laget). Opphengsmåte var jeg heller noe usikker på.. Jeg satt en del på pinterest og andre liknende steder for å finne inspirasjon helt til jeg kom over det flotte innlegget til fryd + design. Dette var jo en helt genial løsning, og kan enkelt henges opp igjen år etter år (noe som ikke er særlig sannsynlig her i huset da jeg går fort lei, og må alltid teste ut noe nytt og spennende. Les; kreativitet som bobler over innimellom). ;)
Jeg fikk ikke tak i stålkleshenger, men en hvit i plast gjør samme nytta den.
Dekorerte kleshengeren med litt glitter, et par julekuler, også printa jeg ut navna dems inni stjerner for å merke hvem som er hvem sin.Pakkene er pakket inn i gråpapir med naturhyssing, og knyttet fast små stjerner med tall på. "N" (Minsten) fikk røde stjerner, "L" (mellomste) fikk grå stjerner og "A" (eldste) fikk brune stjerner.
Enkelt og greit. Liker ikke for mye dilldall, og fargene på kalenderene gjenspeiler fargetonene som går igjen her i huset nå og som kommer til å være her i jula.
Rødt, naturtoner, hvitt og sølv.


Ønsker alle en kjempe flott 1. desemberHar du husket å meldt deg på min give away da? Trekker vinner på mandag 5. desember, så sleng deg med :)