27. februar 2011

Cozy sunday...


I dag har jeg og min kjære kosa oss og slappa av hjemme med litt vm på tv og tatt det heeeeelt rolig. Har fått gjort litt husarbeid innimellom slaga også. Vi skulle få besøk av min mor og stefar på ettermiddagen, så da bestemte jeg meg for å bake noe snacks til dem kom. Jeg bakte appelsin- og sjokoladestenger, og de fallt i smak de :0)
Spiste sen "middag" på mc´ern i dag (ikke verdens sunneste akkurat, men er der til gjengjeld veldig sjelden) ettersom min kjære skulle på nattskift. Har fått tatt meg en soltime, trent styrke i kjellerstua og lakket mine tånegler nydelige vårlilla. Sitter med ansiktsmaska på og venter på at søndagsfilmen på tv3 skal begynne. "Music & Lyrics". En koselig film med Drew Barrymore og Hugh Grant. En stund siden jeg har sett den, så den skal jeg få med meg før jeg må finne senga. Tidlig opp igjen i morgen, og tilbake til hverdagen igjen.. Ikke noe mer ferie på meg nå før påska.

Ønsker alle en kjempe flott søndagskveld.

Kort dilla...


Jeg oppdaget for en liten stund siden min dille på å scrappe kort. Lenge siden jeg har gjort det nå, og hadde helt glemt hvor morsomt det var. Her kunne jeg virkelig få utløp for min kreativitet, og hadde det ikke vært mangel på tid, så hadde jeg gjerne sittet en hel dag med kun å laget kort. Greit og ha noen på lager hvis det kommer opp noen uforutsette "hendelser", eller bursdager man nesten hadde glemt. Alltid koselig og gi bort et kort med en hyggelig hilsen på selv om det ikke er noen spesiell anledning også...

Viser dere noen av de korta jeg har laget den siste tida....