2. november 2010

Make a wish and hviit may make it come true

Titta innom hviit sin blogg, og der har de en kjempe flott utfordring. "Hva ville du ha ønsket deg fra Hviit.no? Lag et innlegg på bloggen din med din ønskeliste fra hviit.no, og link deg opp hos oss. Husk å linke til oss i innlegget ditt, slik at dine venner også kan bli med på moroa. Jeg trekker ut en vinner som får et av sine ønsker oppfylt."
Så her kommer min ønskeliste til jul fra hviit.no
Sleng deg med du også da vel ;0)


Øverst på ønskelista står en slik nydelig kopp fra Silje Aune Eriksen. Tenk å få pynte opp bordet med en slik kopp med en amaryllis oppi. *sukk*

Nydelig reinsdyrkjede "Deer 1"

Kjøkkenhåndklær fra By Nord.

Nydelig kaninpels pute.

Julepakke fra H&M

I dag kom det noen godbiter i postkassa fra H&M Home.
Disse herlighetene gleder jeg meg til å pynte huset med nærmere jul. Posen har jeg tenkt å ta ibruk nå til å ha ved i.Mine bruktfunn

På lørdag var vi en tur på bruktmarked, og der fant min kjære bror et nyyyydelig Respatex bord til meg. Heldige meg :0) Også fikk jeg det for en 50 lapp til og med ;0) I tillegg fant jeg et nydelig brunt speil, fire messing lysestaker som jeg skal spraye hvite, og en nydelig hekla duk. Alt dette for 300 kr bare :0)
Speilet er jeg usikker på om jeg skal male hvitt. Har veldig lyst men usikker enda... Det er veldig gammelt tror jeg, og patinaen i speilet er så nydelig. Har satt bordet og speilet på soverommet, og fungerer nå som mitt eget sminkebord. Skal få hengt opp noen knagger ved siden av, og en bildelist som jeg skal sette en del gamle bilder av familien på. Vært så heldig og arvet et gammelt brudebilde av mine oldeforeldre (tror faktisk det er originalbildet som min oldefar har fremkallt selv, og de giftet seg i 1926 mener jeg hvis jeg ikke tar helt feil nå), samt et bilde av min bestemor og søstera hennes, og brudebilde av mine besteforeldre. Disse bildene skal først og fremst på den bildelista i allefall, så får jeg se hva mer jeg setter oppå der.

Mine oldeforeldre

Detalj på den gamle ramma

Patina

Patinaen på speilet... Litt vanskelig og få fram bra på bildet.


Detalj øverst på speilet

Knaggene som skal opp på veggen etterhvert..