9. januar 2011

Ellie Goulding 'Your Song'


En nyyyyydelig versjon av "Your Song". Ellie Goulding er en av mine favoritt artister om dagen. Hun har en nydelig og karakteristisk stemme.
Hør og nyt!!!

Ellie Goulding - Only Girl (in the World) (live at Radio 1's Live Lounge)


En nydelig versjon av Rihanna sin "Only Girl" sang, fremført av Ellie Goulding. Synes egentlig Ellie Goulding sin versjon var bedre enn originalen men....

Slalomtur

I går var vi i slalombakken med unga hele dagen. For mor som ikke har stått slalom på over 10 år så gikk det over all forventning. Men bena mine var bra slitne når jeg kom hjem etter å ha hatt på meg nye slalomsko en hel dag. Burde kanskje hatt de på meg kun noen få timer til å begynne med, men det hadde nok ikke unga vært så fornøyde med ;0) Vi hadde en knall flott dag og alle kosa seg kjempe masse. Unga ville ikke dra hjem selv om vi dro kun noen få minutter før stengetid, så dette ga nok mersmak for de to minste som debuterte på slalom i går (han mellomste tjuvprøvde så vidt i uka som var, men det var ikke lenge).
I dag blir det nok en mer rolig dag. Alle er litt småslitne etter gårsdagen (hvertfall vi voksne), og mor har en litt hoven ankel etter gårsdagen så langrennskia må nok stå på vent i dag. (Planen var å gå en tur på langrenn, men tror det blir litt småvondt å få på seg skiskoa i dag).
Håper alle har hatt en flott helg, og forsetter å nyte søndagen før det er mandag og full fres igjen. :0)


Mellomste´n i bakken!