18. september 2011

Søndagspussel




Når regnet pøser ned ute så er det greit å ha noe og finne på inne.. Et strikkeprosjekt som ble påbegynt for gudende vet hvor lenge siden er meninga skal bli ferdigstilt i dag. Holder på å felle av nå.. Må vel innrømme at det har gått i glemmeboka siden barneskolen, så thank you Google for den informasjonen ;0)
Ønsker alle som titter innom en finfin søndag videre.
(Er faktisk så bortskjemt i dag at mannen kokkeserer på kjøkkenet og skal servere oss lammefrikasse. Nam nam)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Bakehelgen over alle bakehelger...



På fredag og lørdag var det baking som stod på agendaen. Vi skulle feire min og minstemann i huset sin bursdag sammen og hadde bedt inn familien. Jeg gjør jo da som jeg er best til, nemlig å bake kaker jeg aldri har laget før, og gjerne da flere samtidig. Ender alltid opp med at jeg bruker en heeeeel dag (hvis ikke flere) på kjøkkenet og er helt utslitt når dagen er omme. Jeg er langt fra noen baker, så ting tar gjerne litt tid... Men jeg fikk da skrapa sammen noen deilige oreo cupcakes etter denne deilige oppskriften av Manuela bak den nydelige bloggen passionforbaking. Min frosting ble ikke vellykka nå heller (sliter big time med det asså....), så da klemte jeg hele frostinga flat på toppen med en oreo cookie. Hehe.. Enkleste er ofte det beste er det ikke ;0)



Måtte jo også selvfølgelig prøve meg på Vintage cake´n til Manuela også. Kaka så jo super god ut, også så nydelig.. Men kan vel ikke påstå at min ble sååå veldig bra akkurat. Av mangel på fancy bakeutstyr så tager man det man haver og bruker en hele masse annet kjøkkenutstyr, slik at man vet at oppvaskemaskina hvertfall har nok å gjøre til langt utover de sene nattetimer.
Oppskriften jeg brukte finner du her.

Min super snille mor baket en kjempe deilig og nydelig pynta marsipankake. Nam nam :0)


For å gjøre en ting safe for meg selv da så baket jeg også eplemuffins som jeg fant oppskrift på inne hos Det Gode Liv. Disse har jeg testet ut en gang før og de smakte himmelsk, og de var også enkle å bake. Anbefales!!