5. juni 2012

Angry Birds bursdag (obs; bilderas)

Da var 7 åringen ferdig feiret og pantonemamma´n er helt utslitt. Av totalt 16 bedt kom det 9 stk, men det var igrunn litt godt det ikke kom flere. Hørtes mer ut som det var minimun 20 barn her.

Guttungen hadde lyst på Angry Birds som tema for årets bursdag og selvsagt måtte mamma´n fikse det. Noe ble kjøpt (som papptallerkner, kopper, servietter o.l), mens noe ble laget (som pompoms, angry birds bowling, vimpelrekker, innbydelser o.l)

Det ble servert pølser til mat, angry birds bursdagskake (rainbowcake med marsipanpynt oppå), enkle "cakepops" (marshmallows duppet i sjokolade og kakestrø), cupcakes og sjokoladecookies. Alle ble mette og fornøyde, og de lekte veldig fint sammen hele gjengen. Tror mellomste pantonegutten ble storfornøyd etter barnebursdagen jeg. (Vi feiret jo selvsagt resten av dagen sammen med øvrig familie, og endte ikke selskapet før ca kl 20.00).Laget en vimpel hvor det stod "Gratulerer", og en hvor det stod "Leander 7 år".


Jeg laget bowlingsett av tomme hermetikkbokser og to gamle baller. Dette var faktisk veldig populært, sammen med masse utprint av angry birds colorbook sider som unga satt å fargela lenge. Noe jeg forøvrig trodde kom til og være et alternativ til aktivitet, ble plutselig bursdagens høydepunkt ;) 
Det enkle er jo som oftest det beste. Når været ikke er helt på vår side må man gjøre det beste ut av det innendørs.


Kaka er en rainbowcake oppskrift jeg fant på nettet dekket med ostekrem ala slik man har på gulrotkake. Figurene er laget av marsipan.


"Innsiden" av kaka. Et lag blått i bunn, så grønt, orange og rødt. Wilton sine fargegeléer er geniale. Tusen takk for lånet mor. Må virkelig kjøpe meg slike selv. :)


Bursdagsgutten skal blåse ut lyset.


Cupcakes ble servert (og ja, pantonejane trenger et realt kurs ala fabelaktige Maia for å skjønne hvordan man skal få på frostingen pent. Disse ser lettere kræsja ut, men jeg er da dog heller ingen konditor/baker. Neste kurs som jeg så inderlig håper du skal ha Maia skal jeg jammen meg melde meg på).


Gavebordet var heller glissent rett før bursdagen begynte, men rant over før dagen var omme.


Av sin snille Onkel Thomas fikk han golfsett. Dette er forøvrig en sport pantonemamma´n ikke er fullt så fan av, men Onkel Thomas som fikk lappen på fredag har sagt seg villig til å hente guttungen og ta han med på golfing. Så da har du lovet deg bort i lang tid framover da kjære bror ;)

Dett var dett...håper dere ikke gikk drittlei alle bildene. ;)
Har vært lite inne på bloggen og besøkt blogger i det siste dessverre. Som nevnt tidligere så er ikke formen på topp enda, og ja, jeg er fortsatt uten stemme. Runder snart 4 uker nå, og jeg går snart på veggen :( Håper virkelig ØNH legen får orden på stemma mi i neste uke.

Til helga trekker jeg forøvrig vinner av min give away. Har du ikke slengt deg med enda, så gjør gjerne det :)