30. april 2011

Helg!!


*Sukk* For en typografi elsker som meg, er dette drømmen. Skulle gjerne hatt noe liknende selv. Spørs om min bedre halvdel hadde likt det så bra som meg men...

Nå er det endelig blitt helg igjen. Denne første uka etter påske har rast unna som vanlig. Når skolen begynte igjen, så fikk vi jo masse jobb igjen å gjøre. Men da går i allefall dagene og ukene fort, og vips så er det sommerferie ;0) (Satser i allefall på at det går rasende fort...lei nå ja).

Det har jo vært strålende vær her på østlandet hele påska og hele denne uka som har vært nå. Vi har virkelig nytt været med masse grilling, øl i solveggen og is. Mmmmm....skikkelig forsmak på sommeren (som forhåpentligvis blir like bra, hvis ikke bedre).
I dag er det også strålende sol, så nå skal jeg og jr. sykle ned til butikken for å handle middag i dag, og litt lørdagsgodt.
Han skal sove borte i natt for første gang (hos noen andre enn sin bestemor vel og merke), og er veldig spent. Det er alle barna i barnehagen som skal være rosaruss i år som skal på russedåp og overnatting. Dette er noe han gleder seg veldig til, så jeg håper han tør å være der til i morgen (for sin egen del, og ser at det ikke er farlig å sove borte). Er ikke lange veien herifra, så hvis det skulle skjære seg helt, så kommer mamma alltids å henter han. Hehe... Men det tviler jeg på kommer til å skje (er vel kanskje mamma´n som er mer bekymra enn hun nødvendigvis trenger). Er jo tross alt snart skolegutt, og gud hvor fort tida har gått.


Digger denne settingen her. Nydelig!

Innimellom alt som skjer om dagen så er det jo alltids litt tid til å surfe litt på nettet etter spennende interiør inspirasjon. (og drømme seg litt bort).
Viser dere noen av ukens snadder jeg kom over.


(En slik arbeidspult skulle jeg GJERNE hatt ja).

Ønsker alle som titter innom en strålende flott helg. Nyt den!! :0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar