21. november 2011

Vinnerlykken slo til igjen..

Hva har skjedd? Jeg har jo vunnet opptil flere give awayer om dagen, for ikke å snakke om loddtrekning hos førjulskosen hos hviit for noen uker siden. Jeg eier jo ikke vinnerlykke, og har så og si aldri vunnet noe i hele mitt liv før nå i høst. Har endelig uløkka snudd? Har jeg begynt å ane snev av vinnerlykke sier du? Kanskje jeg skulle kjøpe meg et skrapelodd i dag også, eller spille på lotto, eller kanskje jeg skulle kjøpe flax julekalender til meg selv å vinne "mætt mæ peeng" (som vi sier på dialekta mi) ;) Det hadde vært noe det. Det er iallefall stas å vinne noe syns jeg. Samme hva det er, så blir alt satt pris på. Og derfor skjønner dere kanskje nå at Frøken pantonejane er litt oppi skyene å svever. Det er jo så moro og endelig vinne noe, og denne gangen stakk jeg av meg en premie fra skjønne bloggen Ninas hjem og super-lille.
Rett før helga dukket det opp en konvolutt i postkassa til meg med et superskjønt peace merke i metall, samt noen tags. Tusen takk Nina. Kjempe koselig :)


Håper alle har hatt en flott start på denne mandagen.
Her går det i juleforberedelser (som vanlig m.a.o. hehe), og ellers det vante som husarbeide før man skal på foreldresamtale på skolen senere i dag. Skal prøve og få med pjokken å lage noe julepynt/julekort i ettermiddag. Det er noe han syns er ekstra stas og få lov til å være med på, og mor sjøl syns jo det er kjempe kos også da.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med flott premie - peace merke i sink var råfint!!! Så gøy at vinnerlykken er på plass, og det høres jo absolutt ut til at du bør kjøre litt lotto og flax... ;)

  Nyt den nye uken!

  Klem fra hildegunn

  SvarSlett
 2. Heldig du er!!:)
  Fine inlegg nedover her, mye inspirasjon!

  Skoene er fra bianco:D

  Klemmer fra silje

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Jeg lot lysene brenne helt ned og så vasket jeg staken med varmt vann. Så satte jeg litt sølvfolie i hullene for de ble ganske dype så neste gang kan jeg ta dem ut før de er brent helt ned. Funket fint for meg :)

  Ha en finfin mandagskveld!
  -Signe

  SvarSlett
 4. Fin fin blogg, her kommer jeg igjen! Ses innom hos meg neste gang?

  SvarSlett
 5. Så gøy med vinnerlykke, det er deg vel unt :)

  I kveld skal jeg og mannen kose oss med ribbe. Gleder meg!
  Fineste ukesstart til deg,
  maiaklem

  SvarSlett
 6. Skal si du har vært heldig ja. Synes definitivt du skal kjøpe deg et Flax logg eller lignende. Du kommer jo garantert til å vinne. Jeg har selv vunnet litt i det siste og det kjennes bra og ha litt flaks innimellom.

  SvarSlett
 7. Herlig da;)
  Fin premie det ♥
  Jeg har og veldig vinnerlykke for tiden;)
  Det er noe som har skjedd etter at jeg begyynte og blogge, vant ALDRI før, nå har jeg vunnet masse fint;)
  GØY!!

  Ha en fin dag;)

  Klem Line

  SvarSlett