11. desember 2011

"More is more"Helga har vi brukt til å få gjort litt julesyssler. I går fikk vi bakt pepperkaker (dog i ekspress fart. 3 gutter med mye testosteron og energi baker pepperkaker så pepperkakeformene og kjevla gikk varmt), og i dag har vi fått pynta pepperkakehuset. Hadde jeg fått bestemt hadde det kanskje ikke blitt slik pynta, men ungene var nå fornøyde og riiiimelig høye på sukker nå, så da er det sikkert bra :)

Melisglasuren som ble brukt lagde jeg etter oppskrift jeg fant inne hos Den gode feen. Den melisen blir så enkel å jobbe med, og ser også veldig bra ut. Men akkurat i dag ble det nok en smule lite melis i "røra" tror jeg, for den ble dessverre altfor rennende. (Men det tror jeg ikke gjør noe med tanke på hvor mye godis gutta slengte på pepperkakehuset, så ser ingen forskjell alikevel. *blunke* )Stikkordet for årets pepperkakehus er "More is more". Her snakker vi maksimalisme ut av en annen verden. Hadde planlagt å legge et fint sukkerstrø rundt huset som skulle forestille snø, men der lå det i stedet et tonn med godteri. Så årets pepperkakehus kort oppsummert er seigmenn, non stop, godt & blanda godis, små julegirlander godis fra IKEA samt grønt glitter. Jaja... slik kan det gå ;)

Ønsker alle en flott søndag videre :)

(Ikke helt prima kvalitet på de bildene her i dag, men her går alt på full gass i helga, så hadde ikke tid til  å redigere noe).


5 kommentarer:

 1. Så herlig og barnlig pepperkakehus :)

  Ønsker deg en finfin 3. søndag i advent, her har jeg funnet fram julepynten, så får vi se hva slags sprell jeg finner på {fnis}.

  Koose deg i kveld!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Hihi, var ei frøken her også som var noe høy på nonstop etter pepperkakehuspynting medpappaen!;-) Gøy er det!

  Fin kveld, godklem

  SvarSlett
 3. haha!
  eg er enig med gutta, når det kjem til pepperkakehus, er det maksimalisme som gjeld! :)

  fin kveld til deg

  -klem

  SvarSlett
 4. hihi, herlig pepperkakehus! ;) Koselig med skikkelig hjemmepynta ;) La meg til som følger, koselig blogg!:)

  SvarSlett
 5. Hihi synes det var et ærlig og hærlig pyntet pepperkakehus! -med turbosjel! ;O)

  SvarSlett