2. september 2013

Nytt familiemedlemI juli hentet vi vårt nye familiemedlem. En liten søt valp ved navn Bella. Såklart hun måtte hete Bella hun som er så vakker.

Hun er en blanding mellom chihuahua og dverg pincher, men vi som kun skulle ha kosehund brydde oss ikke om stamtavle osv.


Bella er utrolig knyttet til oss og skal helst være med overalt hvor det skjer noe, noe hun forøvrig også får lov til. Må jo få lov til å være litt bortskjemt. Og så mye oppmerksomhet hun får a gitt.


Hun elsker og få være med på skogstur og plukker gjerne bær selv. Blåbær er favoritten.
Jeg trodde ikke hun kom til å klare å gå selv i skogen pga alle røttene, buskene, krattene osv med tanke på hvor liten hun er, men det er visst ikke noe problem. Hun hopper mer enn hun går framover men framover kommer hun seg så definitivt.


Bella må jeg si er verdens snilleste valp. Hun var så og si husrein fra dag en som vi hentet henne, og hun biter/gnager kun på sine leker og tyggebein. Hun sover i buret sitt på natta og sitter i buret i bilen når vi er ute å kjører. Meeeen det er en ting som jeg må være flinkere med og det er og skrenke litt inn på maten. Aldri vært borte i en hund som er så matglad jeg, og til tross for str så virker det ikke som det er noen bunn i hun. Dyrlegen sa det at hun er litt rund ja men det gikk fint.2 kommentarer:

 1. Så skjønn ♥
  Koselig med valp, men mye jobb og:)
  Vi har en skikkelig bølle på 14 uker her hos oss:)

  SvarSlett
 2. Ååå, hun er nydelig! Hund er best :)
  Lina

  SvarSlett