12. mai 2010

Ny dag, nye muligheter :0)


Da har jeg akkurat sendt poden i barnehagen med flagg og en bukett hvitveis. De skal på eldresenteret i dag og synge sang for de eldre, og levere hver sin hvitveis bukett. Han gleda seg til det sa han :0)
Jeg skal prøve å være litt flittig i dag, å gjøre litt husarbeid, kanskje få scrappet en konfirmasjonskort eller to, og noen bursdagskort. Også trenger leiligheta en seriør opprydding/vasking. Har blitt skikkelig nedprioritert de siste dagene pga det meste av tid gikk med til oppgava som jeg leverte inn på skolen i går.. Men nå har jeg fri ei hel uke, så nå har jeg virkelig muligheten til å få unna meg litt :0)
Skal forresten også til kiropraktoren i dag. Ryggen har slått seg heeeelt vrang, så det skal virkelig bli godt :0) Så må jeg prøve å få unna meg noen småærend også. Må få fikset sølja mi før 17. mai. Hadde den på "service" for to år siden, og etter det faller den helt fra hverandre. Klagde til bjørklund i fjor pga den servicen de gjorde var helt på tryne. De skulle feste på en slik "dings" som henger ned, og stramme til de andre slik at de ikke fallt av også. Men når jeg fikk den igjen endte jeg opp med å miste slike "dingser" overalt . Så får prøve en annen gullsmed i dag.
Sola skinner, og det er en nydelig dag.
Ønsker alle her inne en riktig fin onsdag. Nyt den som best dere kan :0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar