27. juli 2010

Haremsbuksen....et godt alternativ til sommerkjolen eller skjørtet


På minmote.no så ligger det en artikkel ute om haremsbuksen. Dette er en kjempe komfortabel og kul bukse synes jeg. Kan brukes både til hverdags og til fest, og kan pyntes både opp og ned. Alt avhenger av hvilke tilleggsplagg du har på deg, og hva slags accessorize du har til. Sandaler eller pumps til, begge deler er like lekkert.


LØST OG LEDIG: Grafisk fra Monki 150 kr, ferskenfarget fra topshop.com ca 366 kr, blomstret fra Day Birger et Mikkelsen hos my-wardrobe.com ca 859 kr, blomstret fra topshop.com ca 530 kr. (Foto: Produsentene)


HAREMSBUKSE: Mønstret fra ellos.no 249 kr, beige fra Bik Bok 399 kr, blå fra Monki 150 kr, grå fra Adam hos netaporter.com ca 1880 kr. (Foto: Produsentene)


Den fra Ellos tenkte jeg å bestille meg. Er veldig glad i både grønt og lilla, og dette er sikkert en farge som er fin å bruke utover høsten også :0)

(Bildene er lånt fra minmote.no sine sider)

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for kos melding :o) Ja, det er virkelig koselig å bo i Portveien. Jeg går forbi nr 2 flere ganger om dagen, og hytta er like skjønn som vi husker den - bare myyyyyye, mye mindre... ;o) I vinduet titter en liten giraff opp, og jeg venter nesten bare på at Eli eller Jarl skal dukke opp;o)

  Strålende dag til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Takk i like måte Hildegunn :0)

  SvarSlett