13. juli 2010

Liten oppdatering...

Blir ikke masse tid til blogging om dagen. Har holdt på i ett kjør med flytting, vasking av leiligheter osv fram til nå. Og i går fikk vi besøk av min samboers familie fra nord norge. De skal være til neste mandag, da kommer neste pulje med familie fra nord, og uka etter der igjen kommer tredje og siste pulje. Hehe... Masse folk, men kjempe kos.

Har fått det meste på plass her hjemme nå. Skal få tatt noen bilder og lagt ut. Har manglet litt stoler o.l fra Living til spisebordet vårt. Kom 3 stk i dag som vi har venta på i snart ei uke, men mangler fortsatt 3 stk. Så må bruke noen utestoler rundt spisestuebordet fram til vi får resten nå som vi er såpass mange her.

Dagene går unna i en fei, og nå som vi endelig har tid til å bruke tid ute, så pøs regner det ute :(
Da vi holdt på med verste flyttesjauet var det 25 grader og strålende sol.. I dag har det øsa ned som bare det, og vært en real innedag til barnas store fortvilelse. (Har hatt maur i rumpa virker det som..vært høyt og lavt. Hehe).

Har fått littegranne tid til å kose oss bare meg og min kjære før mine stebarn kom tilbake fra ferie hos sin mamma og vi fikk masse besøk. Hatt ost-kjeks og vin kveld og fått testa ut det nye boblebadet med iskald hvitvin til. Det var utrolig godt for en sliten og øm/støl kropp.
På søndagen kommer min sønn tilbake fra ferien hos sin pappa, så da er vår skjønne familie komplett igjen <3
Gleder meg til å få slått oss litt til ro, og fått gått oss litt til i ny-huset.

Legger ved noen sommerminner jeg har knipset sålangt i sommer ;0)

Ha en super kveld.

Klem Jane!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar