16. august 2010

En litt BLÅmandag!

Dagen i dag starta ganske så bra. Jeg og pjokken satte oss i bilen for å reise til legen (han skulle på legesjekk med nesa si pga at han har blødd så mye neseblod siste halve året), og på vei dit så møter vi en dust som kommer i stor fart rundt en sving, og kommer midt i veien slik at jeg må kjøre inn i autovernet for å unngå frontkollisjon. Det resulterte i en veeeeeldig sjelven mamma og guttunge, og en oppskrapa bil langs hele høyre side på bilen fra støtfanger til støtfanger, samt noen bulker :0(
Akkurat som om vi ikke har hatt nok å bruke penger på i det siste, så får vi en regning på uante tusen pga han dusten.
Så ikke skiltnr hans heller, så må nok bare ta det på forsikringa.
Meeeeeen..vi kom oss da til legen omsider og ble sendt til en øre-nese-halsklinikk for å brenne i nesa hans.
Gikk ikke lange stunda etter at vi kom hjem før han begynte å blø igjen, så må dit ennå engang for å brenne da.

Som en liten oppmuntring fra min mor i dag så fikk jeg med meg en nydelig bukett erteblomster hjem, også hadde hun kjøpt saftkoker til meg :0) Snille mamma´n min.

Hun hadde også kjøpt noe til meg på ferie i Tr.heim. Nemlig to kopper og ei skål fra Pip Studio som jeg nå er den stolte eier av. Jippi!! :0)

Håper dere andre har hatt en litt bedre mandag enn meg. Men det kommer jo alltids en dag i morgen også :0)

Klem klem.

1 kommentar:

  1. For en kjip mandag! Føler med deg.. Håper tirsdagen er bedre! Det var jo noen nydelige ting fra din mamma da. Jeg digger Pip design. Og du; spennende med grafisk design. Jeg er prosjektleder i reklamebyrå. I mitt neste liv skal jeg være grafisk designer kjenner jeg:-)

    Ha en FIN dag i dag.

    Cecilie

    SvarSlett