6. august 2010

Fredagskos...


Hva er vel fredagskos uten taco? Det er alltid en sikker vinner både blant oss voksne og unga.


Denne fredagen har jeg vært på shopping og fiksa en del bursdagsgaver, så har vi kosa oss med taco, og i ettermiddag skal jeg på familiebursdag mens min stakkars syke samboer skal være hjemme med minsten. Min samboer har vært så uheldig å få brist i et/flere ribbein (uvisst), så han er ikke helt i slaget stakkars. Da skal han og minsten få slappe av og kose seg hjemme mens jeg reiser på kaffeslabberas. Skal prøve å få sneket med meg litt kake hjem til dem ;0)
Her har det regna non stop i hele dag....hele himmelen har åpna seg totalt virker det som. For første gang i dag ser jeg antydning til litt solstråler og blå himmel. Men det varer nok kun få minutter før det er påanigjen med regn.
Nei, jeg får nesten kaste meg rundt å få skiftet om før jeg skal i bursdagen jeg. Tida begynner og renne fra meg ser jeg.

Ønsker alle her inne en super duper flott helg (Selv om været kanskje ikke er det beste). Kos dere som best dere kan både inne og ute.

Klem Jane.

2 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lyst på taco! Åååå:-) God bedring til samboer. SPennende med listen du har planer om på en hel vegg! Legg ut på bloggen etter hvert da:-) Gøy å se. Blir sikkert superfint.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det skal jeg gjøre vettu ;0)
  Må bare komme meg avgårde og få tak i ei slik list først ;0) Hehe... Det enkleste blir ofte et tiltak vettu. Thihi.

  Klem klem

  SvarSlett