27. september 2010

Jan Thomas - Motepolitiet


I dag på vei til Oslo S og hjem fra skolen så holdt Jan Thomas og hans kollegaer/filmkarer og filme et eller annet på Oslo S. Regner med det er til det programmet hans som går på tv nå (bare sett det på reklama...). Han stod der i "Police" drakta si med store mørke solbriller, og så skikkelig barsk ut (så barsk som han egentlig greier å se ut.)
Jeg kom jo da gående midt oppi det hele, og småløp forbi for og komme meg fortest mulig unna der. Har ingen planer om og bli med på tv tenkte jeg.
Sitter ute på perrongen og venter på toget mitt skal komme, så ser jeg de rigger til med kameraer rett rundt der hvor jeg satt. Da kommer Jan Thomas gående med ropert´n sin, stiller seg midt foran meg og de andre som satt på krakken der og sier et eller annet om at han skal sjekke hvem som har fashionsense. Mannen to seter bortenfor meg fikk en 2´er, jenta ved siden fikk en 3´er og jeg en 4´er i følge han. Ja ja, men sann tenkte jeg... Gud så flaut det var og sitte der midt foran han, og ikke ville være med på den greia han holdt på med, men jeg slapp lissom ikke unna.
Så nå blir jeg vel med på en eller annen slik episode i nærmeste framtid da. Jeeeeez....

1 kommentar:

  1. For en mandag!! :-) Ikke drømmen med jan Thomas sine programmer. Biodroga øyekremen er nok kjøpt i hudpleiesalong tror jeg. Usikker. Tipper den koster en 4-500 kr.

    Ha en FIN uke! Klem fra Cecilie

    SvarSlett