24. oktober 2010

Søndagen....


starter med en kjapp bolle med rug fras, før jeg nå tenkte å tusle ned i kjelleren for en liten treningsrunde... Fresh start på søndagen :0) Så blir det vel en litt bedre frokost med min kjære når han står opp, og en god kaffe kopp. Kjenner jeg trenger det i dag :0) Vi har hatt barnefri i helga, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får til å sove lenge. I går morges våkna jeg før kl 9, og i dag gjorde jeg jammen meg det samme. (Grunnen i dag var en sms som vekte meg, og jeg hadde glemt å skru tlf på lydløs). Fikk jo ikke sove igjen vettu... Da er det like greit å ta seg en treningsrunde.

Tenkte å bruke dagen i dag på å få gjort litt mer lekser. Holder på å lage et typografisk magasin, og det skal leveres grovskisser på dette på tirsdagen.. Så her må det jobbas på :0)
Skal også begynne så vidt med å pakke inn gavene til guttas julekalender. Må få litt oversikt over hvor mange gaver jeg har klart til nå, og om jeg mangler noen... (Gjør jeg garantert.... 24x3 blir en del gaver gitt) ;0) Hehe...

Ha en flott søndag til dere som titter innom.

(Bildet er lånt fra google av alle ting.. ha ha).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar