7. januar 2011

H.E.L.G


Da var endelig helga her igjen :0) Nå må jeg virkelig nyte de siste fridagene jeg har av min juleferie før det braker løs igjen på mandagen med skole. Et halvt år igjen... Jeg gru/gleder meg til å begynne igjen, og jeg vet det kommer til å skje så mye både på skole og på hjemmebane at dette halvåret kommer til å fare av gårde før jeg rekker å blunke.

I helga tenkte vi å ta med hele ungeflokken å stå slalom. Jeg har ikke stått slalom på over 10 år, så dette kan jo bli riktig så spennende. He he.... Ingen av oss hadde utstyr, så min kjære kjøpte seg nytt utstyr til seg selv, og til den eldste sønnen sin til jul. Men så måtte vi andre også ha utstyr for å bli med, så da var vi å kjøpte utstyr til oss andre i dag. Jeg gleder meg til å stå i morgen, men gruver meg også litt. Hvordan skal dette gå når jeg ikke har stått på så lang tid, og i tillegg skal passe på min sønn på 5 år som har stått en gang før, og virkelig ikke har kontroll på skia sine. Uff og uff.... Dette kan bli tragikomisk. Men vi overlever vel ;0)
Time will show om jeg kommer ned fra bakken med brekt bein og armen i fatle... Det skulle i såfall vært så typisk meg. Jeg er så uheldig og eier ikke flaks.

Vil ønske alle som titter innom en kjempe flott helg. Nyt den!!! Mandagen er her før dere aner.... ;0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar