21. januar 2011

Helg!!Endelig er helga her igjen. Det skal jammen meg bli godt. Nå som skolen har begynt igjen så går ting virkelig i ett om dagen. Lite studiedager, og fulle skoledager med tilhørende lekser og innleveringer, så her går det jammen meg unna.
Lengter etter vår jeg nå. Kjenne sola begynne å varme litt, og litt av all snøen som har dalt ned i det siste smelter. Nå har det i allefall kommet mer enn nok snø for ei stund, så det trenger hvertfall ikke komme noe mer nå.
Eneste praktiske og bra med det er at unga har masse og finne på ute, og det er supert slalomføre :0)
En liten teaser på våren får jeg på mester grønn. De så masse nydelige buketter med tulipaner, så jeg er innom dem ca en gang i uka for å kjøpe en bukett med nydelig lyserosa tulipaner til meg selv. Disse, samt primula pryder stua her om dagen. Vår følelsen kommer snikende :0)

I går var jeg og min kjære forlovede og bestilte ringer. Åååååhhh som jeg gleder meg til å få de (om 2-3 uker). Vi falt for Mestergull sine lykkeringer, og design nr3. Min er 5 mm pga mine bittesmå hender med tynne fingre, og min kjære får den bredeste på 8 mm. Gleder meg til å få den på :0) Da skal jeg legge ut bilde så dere får se vettu.


Ønsker alle som titter innom en kjempe flott helg. Den skal vi i allefall nyte til det fulle. Skal bli flinkere til å være mer aktiv her inne også. Vært altfor dårlig i det siste.
Men enn så lenge tuuuudeluuuu.

(Setter kjempe stor pris på alle som titter innom og legger igjen et lite spor fra seg).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar