26. januar 2011

Hit skal vi....


om noen måneder! Nå er ferieturen bestilt, og vi gleder oss stort. Ser så fram til to uker med late dager i sola, bading, paraply drinker og masse deilig mat. Hellas here we come!!!
Dette trenger vi virkelig hele gjengen, og jeg har allerede begynt innkjøp av sommerklær til barna. 3 stk gutter som trenger ny sommergarderobe blir litt, så greit å begynne litt tidlig synes jeg... Kjøper litt hver mnd, så kommer vi i mål etterhvert ;0)

Var forresten på dogA på møbel og interiørutstillinga de har der nå. Der var det mye spennende norsk design. En nydelig glasslampe av Cathrine Maske hang der bl.a og den mye omtalte duken til Kristine Bjaadal. Nydelig :0) Virkelig verdt et besøk.

Lampen til glassdesigner Cathrine Maske.


Nydelige duken til Kristine Bjaadal.

Dette var en utstilling jeg bare måtte få med meg siden jeg har fått ny oppgave på skolen som går ut på å lage et magasin, og da skal jeg lage et magasin om norsk møbel- og interiørdesign som er inspirert av naturen. Dette er en kjempe spennende og kreativ oppgave, men også ganske omfattende. Så da vet jeg i allefall hva jeg har å henge fingra i de neste to ukene ;0)

Nå skal jeg nyte en nytraktet kopp kaffe og fersk sjokoladekake som jeg og N har baka :0) Det skal bli digg.... Lov det selv om det er onsdag ;0)

2 kommentarer:

 1. For no'n heldiggriser...!!
  Jeg vil ha den lampa! Her i huset har vi dablet i både fallskjerm og paraglider, så den hadde vært perfekt! <3

  SvarSlett
 2. nå ble jeg nesten misunnelig! det så himla deilig ut rett og slett!!!!! åh, sommer og sol:)

  Ja, heldigvis er det ikke lenge igjen før jeg er ferdig altså!!!phu...

  Stor klem til deg

  SvarSlett