27. februar 2011

Cozy sunday...


I dag har jeg og min kjære kosa oss og slappa av hjemme med litt vm på tv og tatt det heeeeelt rolig. Har fått gjort litt husarbeid innimellom slaga også. Vi skulle få besøk av min mor og stefar på ettermiddagen, så da bestemte jeg meg for å bake noe snacks til dem kom. Jeg bakte appelsin- og sjokoladestenger, og de fallt i smak de :0)
Spiste sen "middag" på mc´ern i dag (ikke verdens sunneste akkurat, men er der til gjengjeld veldig sjelden) ettersom min kjære skulle på nattskift. Har fått tatt meg en soltime, trent styrke i kjellerstua og lakket mine tånegler nydelige vårlilla. Sitter med ansiktsmaska på og venter på at søndagsfilmen på tv3 skal begynne. "Music & Lyrics". En koselig film med Drew Barrymore og Hugh Grant. En stund siden jeg har sett den, så den skal jeg få med meg før jeg må finne senga. Tidlig opp igjen i morgen, og tilbake til hverdagen igjen.. Ikke noe mer ferie på meg nå før påska.

Ønsker alle en kjempe flott søndagskveld.

1 kommentar:

 1. Oi så godt med selvpleie. Gjett om jeg skal kose meg i Trondheim også. Kreativiteten er egentlig litt nede nå. Må ta noen dager pause så bobler det vel igjen.
  Og soltime hørtes smart ut. Må få frisket opp den gustne vinterhuden litt.
  Toppers dag til deg
  Klem
  Randi

  SvarSlett