25. februar 2011

Da var det helg igjen...

Da var endelig helga her igjen. Rart med det selv om jeg har hatt fri hele uka, så er det ekstra godt når jeg vet det er fredag. Fredagene er hellige for meg. Da skal det ikke skje så mye på ettermiddagen annet enn å lage oss noe godt mat, slappe av på sofaen å se tv og spise digg. :0)

I dag har jeg fått unna meg noe lekser, og gjort litt husarbeid. Var en tur på kjøpesenteret på jessheim i sta og ordnet noen små ærend, og kjøpte med meg en nydelig bukett med lilla tulipaner. Nå skal jeg teste ut tips fra "Sukkertøy for øyet" med og bytte ut vannet med iskaldt vann hver dag, og ha isbiter i vasen så skal de visstnok stå lengre. Time will show om dette funker her. Har det ganske varmt inne pga at jeg fryser så lett... Men de står nå uansett så og si ei uke uansett, så skal si meg fornøyd alikevel da.
Når våren lar vente såpass på seg som den gjør, så må man gjøre det beste ut av det man kan innomhus synes jeg. Da hjelper det litt ekstra på med masse duse fine pasteller både i interiøret og blomster. Her går det mye i lyse lilla og rosa om dagen (Selv om jeg ikke er noen selvskreven rosa elsker akkurat). Blir også litt friske vårlige farger i både klær og smykker om dagen. Guuuud som jeg lengter etter litt sol og varme på kroppen nå.

(Vårlige øredobber må til).

Kveldens syssler blir å lage meg en deilig hjemmelaga italiensk pizza med hjemmelaget tomatsaus, parmaskinke og ruccola. Mmmm... Må jo kose meg litt når jeg er hjemme alene hele kvelden ;0)
Skal straks sette på tirsdagens episode av Frustrerte Fruer som jeg tok opp.


Ha en flotters fredagskveld alle sammen. Nyt helga!
Klem klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar