16. februar 2011

Da var det min tur.....


Her er scooterne vi leide.

Nå er jeg blitt syk også. Alle rundt meg har vært syke, men jeg har ikke blitt smitta....før nå. Fryst i hele natt og vært skikkelig uggen. Våkna i dag tidlig og hoppa i dusjen, men samme hvor varmt jeg hadde vannet på så frøs jeg. Så ut som jeg var litt bedugget når jeg kikka på meg selv i speilet, så da fant jeg ut at det beste ville nok være og bli hjemme på sofa´n i dag. Så her ligger jeg da....hoster, fryser og svetter omhverandre. Hadde igrunn passa bedre og bli syk i neste uke som jeg har fri uansett..men men. Lite man får gjort med det. Januar og Februar er jo typiske sykdomsmåneder.

Hadde det knall i helga på snøscootertur forresten. Det var såååå moro. Ble helt ødelagt i kroppen etter å ha sittet og klamra meg fast bakpå der ei stund, så når jeg skulle kjøre slet jeg med å styre den digre scooteren. Var så sliten i armene, og det var jo ikke akkurat servo på den, men fikk det da til. Neste gang så skal jeg leie min egen scooter :0)
Vi var i Hemavan, og gud for en fin plass. Kjempe flotte slalomløyper og skikkelig eldorado for de som liker vintersport.

Vi har hatt en kjempe koselig helg sammen med min kjæres familie med god mat, avslapping og masse digg :0) Min kjære ble syk i det vi skulle reise oppover, så ble litt roligere enn planlagt. Men koselig var det lell :0)
Denne karen her har jeg kosa meg maks sammen med i helga. Skjønne skjønne main coon katta til min kjæres søster som heter Lucifer. Har du sett noe så nydelig?
Ønsker alle en kjempe flott dag. Skal legge meg nedpå igjen jeg og kikke litt tv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar