22. februar 2011

Dagens 5 positive!


(Var innom Søstrene Grene i Oslo i går og kjøpte med meg disse skjønne gavepapirene etter tips fra Sukkertøy for øyet for en tid tilbake).


Etter inspirasjon fra Grommis sin blogg, så legger jeg ut mine 5 positive for dagen :0) Dette synes jeg er noe alle burde legge mere merke til. Hvilke er dagens positive ting? Behøver ikke være mer enn at du får den morgenkaffen som du ellers aldri rekker, eller noe liknende. Men det er alikevel positivt, sant?

Mine 5 for dagen er:
* Jeg skal vaske huset. (Det er i og for seg det kjedeligste jeg kan finne på/må gjøre, meeeeeen det er jo så digg etterpå da). :0)
* Scrappe babykort til min bestevenninne Hege og hennes babygutt Tobias som vi skal besøke i morgen. Gleder meg masse til å se nurket hennes. :0)
* Gleder meg til familien min er hjemme igjen i ettermiddag. (Selv om gutta krangler og diskuterer over en lav sko om dagen)
* Min kjære <3
* Høre på den nye plata til Adele. *nyyyyydelig*

(Slenger på en 6 også jeg i dag)
* Stå slalom meg gutta (hvis min kjære orker da formen ikke har vært helt på topp i det siste).

Da får jeg vel kanskje kaste meg rundt og få husvasken i boks da. Så må jeg få laget det kortet (det gleder jeg meg til. Lenge siden jeg har scrappet, og glemt hvor morsomt det egentlig er...). Skulle også rukket og trent i dag, meeeeen mulig det må bli noen styrkeøvelser i kjellerstua bare i dag. Tror ikke jeg rekker innom Elixia. Merkelig hvor mange jern i ilden man skal ha på dager hvor man egentlig burde ha slappa av (nå som jeg faktisk har vinterferie og alt). Men når man har familie, husmorplikter, kropp som ikke er helt på stell og må holdes i sjakk ved trening/kiropraktor, lekser etc som skal gjøres, så blir det gjerne slik...

Ha en flotters dag alle sammen.
Tuuudeluuu!

1 kommentar:

  1. Olala fiiiiine:) Og koselig med 5 positive! Ja tror jeg betalte 120 kr for lys som koster 400-500 her.... Syke Norge vet du..og gale de som betaler 500 for et duftlys haha:)
    Klemmer

    SvarSlett