2. februar 2011

Og slik går no dagan.....

Mitt skoleprosjekt nå om dagen er å gjøre lage noe jeg føler jeg faktisk mestrer ganske godt, (og har litt greie på i allefall....) nemlig, lage et interiørmagasin :0) Vi fikk velge sjanger selv, og da måtte jeg jo selvfølgelig lage et møbel- og interiørdesign blad med hovedvekt på kun norsk design, og alt som er avbildet og skrevet om i magasinet har naturen som inspirasjon... Me like :0)
Derfor måtte jeg jo selvfølgelig innom dogA for å se på den nye norske utstillingen dems :0)

Dette går super bra, bortsett fra at jeg er helt borte vekk i dette magasinet om dagen. Jeg spiser, drømmer og tenker interiørmagasin 24/7. Snakk om å virkelig gå inn for det man holder på med. Jeg tråler nettet opp og ned, innom norske design sider, og låner litt både herfra og derfra. Alt som er i mitt hode om dagen dreier seg kun om interiør og norsk design. Jeg har jo på den måten kommet over så masse kul norsk design som ikke er interiør relatert også. Gud så stolt man kan være av og være norsk når man ser alt det kule og flotte vi nordmenn greier å lage, få idéer til og få vist frem ute i den vide verden. Når man ser hvordan noen lykkes så må man bare være kjempe stolt av og være nordmann og det vi står for. Aberet med det er at det er såååå sinnsykt masse flott jeg har lyst på (men som pengepungen ABSOLUT) ikke vil være tilhenger av... Så da får jeg nøye meg med å lage dette magasinet da, og sitte å sikle på bildene når det blir ferdig.. Hehe.

En av de tingene jeg kom over på nett som egentlig ikke har noe med verken møbel- eller interiørdesign å gjøre er Arne & Carlos sin kolleksjon for Norsk Husflid. Den er jo så lekker... Masse masse flott for de som kan å svinge strikkepinnene sine. Hadde jeg bare hatt strikkegenet og vært like flink på det som min mor og bestemor (og kanskje gjort dem litt stolte over og ha lært det bort til meg sikkert 100 ganger, men husker det ennå ikke), så hadde det vært noe ;0) Men men.. Kanskje jeg må ønske meg en slik genser til jul igjen av min snille mamma ;0)


Nei, nå får jeg prøve og bli ferdig for i kveld og kanskje gjøre noe annet enn å bare sitte foran denne mac´en. Henge opp noen klær kanskje, tømme oppvaskemaskina, legge inn noen sammenlagte klær i skapet og se på Brothers & Sisters i kveld. DET gleder jeg meg virkelig til... *liten jubel dans*
Sist gang skjedde det jo riktig så masse spennende....og som vanlig sitter man helt ytterst på kanten av sofaen på slutten av episoden og bare venter på og få vite ennå litt mer før episoden er over. Men den gang ei. (Som i går når siste episode av Greys gikk.....haff)

Men enn å lenge....tuuuudeluuuuu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar