17. mars 2011

Eeeeendelig helg!


Da ble det endelig helg for min del i allefall. Fikk levert skoleoppgaven i dag som vi har stressa så med siste par ukene. Den har tatt opp stort sett all min tid i allefall denne uka her. Siste innspurt mot innleveringa som var i dag.
Skoleoppgaven lød som følger; Gjøre noen glad. Og oppgaven var fri, så vi kunne gjøre hva vi ville.
Da valgte jeg og min venninne Irja og lage en film om glede. Om de følelsene som man har når man blir gledet, og lagde en liten historie som blir vist på en typografisk måte på filmen.
Håper dere har lyst til å ta en titt?
Her er den!



Må bare få lov til å skryte så masse av min kjære som overrasket meg med gavekort på spa. Så i morgen bærer det av sted til Jessheim spa hvor jeg skal ha følgende behandling:
HEAVEN, SEA AND LUXURY
Behandlingen for deg som virkelig har behov for en total renovering. Disse 3 timer har vi satt av bare for deg. Behandlingen starter med en grundig peeling av hele kroppen. Deretter blir du lagt i en innpakning som er svært pleiende og balanserende. Innpakningen vil gi din hud ny glød og spenst. Ansiktet vil også få sin behandling med rike ingredienser som vil få deg til å stråle. Dine undersotter vil så få en forfriskende fotbehandling. Hele denne behandlingen avsluttes med en fantastisk 55 min. lang kroppsmassasje.
180 MIN.

DET skal virkelig nytes til det fulle og hele. Trengs for en mørbanka sliten kropp det gitt. Så da skal jeg virkelig nyte helga med ren, nyskrubba og ikke minst knadd kropp.
TUSEN TAKK TIL DEG KJÆRE!!! *hjerte*



Ønsker alle en kjempe flott torsdag.

1 kommentar:

  1. For en fantastisk fin film! Godt jobba:)
    Det ligger forresten en award til deg inne på bloggen vår, stas om du blir med:)

    SvarSlett